Doğan’dan Değerlendirme Toplantısı

Ardahan İl Defterdarlığı merkez ve ilçe birim müdür ve müdür vekillerinin katılımıyla vergi gelirleri ile ilgili tahakkuk ve tahsilatın değerlendirilmesi kolunu toplantı düzenledi.

Doğan’dan Değerlendirme Toplantısı

Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan başkanlığında Defterdarlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl ve ilçe birim müdürleri katıldı.

Toplantıda, vergi gelirleri ile ilgili tahakkuk ve tahsilatın değerlendirilmesi, hedeflerin gerçekleştirilmesi amacıyla gerekli tedbirlerin alınması ve 2B arazilerinin satışına ilişkin 6292 sayılı Orman köylülerinin kalkınmalarının desteklenmesi, hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin değerlendirilmesi ve hazineye ait tarım arazilerinin satışı hakkında kanun ile ilgili Ardahan Defterdarlığınca yürütülecek işlemlerin sorunsuz ve hızlı bir şekilde yürütülmesi konuları görüşüldü.

Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, Bu toplantıların bütün işlemlerde uygulama birliğini oluşturmak ve il genelinde etkin, kaliteli hizmet vermek açısından önemli olduğunu ifade etti.

Doğan, bu tür toplantıların periyodik olarak yapılacağını söyleyerek, özverili çalışmalarından dolayı tüm birim amirlerine teşekkür etti.
Kaynak: İHA