Sokak ortasında infaz!

AYDIN'ın Efeler İlçesi'nde, sokakta 3 kişi tarafından yolu kesilen 59 yaşındaki Bayram Aksoy, silahlı saldırıya uğradı.

Sokak ortasında infaz!
Vücudunda 14 kurşun yarası bulunan Aksoy, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aralarında kan davalısı olduğu ileri sürülen R.Ç. ve A.Ç.'nin de bulunduğu 3 kişinin olayla ilgili arandığı bildirildi.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında, Ata Mahallesi 691 sokak numara 23 önünde meydan geldi. Kahvehaneye gittiği belirtilen evli ve 2 çocuk babası 59 yaşındaki Bayram Aksoy'un önü 3 kişi tarafından kesildi. Şüphelilerin tabancayla kurşun yağdırdığı Aksoy, kanlar içinde yerde kaldı. Silahlı saldırganlar olay yerinden 81 ED 963 plakalı otomobile binerek uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, Bayram Aksoy'un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis çevre güvenliği alarak bölgede inceleme yaptı.

6 YIL ÖNCE YARA ALMADAN ATLATMIŞTI

Aksoy'un 20 yıl önce Erzurum'da başlayan kan davası yüzünden 2008'de de silahlı saldırıyı uğradığı ve olayı yara almadan atlattığı belirtildi. 6 yıl önce kimlikleri belirlenen R.Ç. ve A.Ç.'nin yakalanamadığı kaydedildi. polis, cinayetle ilgili şüpheliler R.Ç. ve A.Ç.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.