Abana Kaymakamı Öztürk'e Ziyaret

Sorgun ilçesindeki bir ilkokulda hayata geçirilen proje kapsamında, okudukları kitaptan yapılacak yazılı sınavda başarılı olan velilerin çocuklarına çeşitli hediyeler verilecek.

Ertuğrul Gazi İlkokulu 1-B sınıfı öğretmeni Ali Aydoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrenci velilerine okumaları için "Evde okul, okulda kalite" adlı kitabı dağıttıklarını söyledi.

Kitapta çocuk eğitimi ile ilgili bilgilerin yer aldığını ifade eden Aydoğan, şöyle devam etti:
"Bu bilgileri yeri geldiğince velilerimizle birlikte uyguluyoruz ve görüyoruz ki bizim doğru bildiğimiz birçok yanlış ve yanlış bildiğimiz birçok doğru var. Bu önemli bilgileri zaman zaman toplantılarımızda velilerimizle tartışarak, doğru bildiğimiz yanlışları fark ettiriyor ve hedeflenen davranış değişikliklerini kazandırmaya çalışıyoruz. Projemiz 15 Mayıs'a kadar devam edecek. 22 Mayıs'ta İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenleyeceğimiz okuma bayramında yapacağımız sınavda ilk üçe giren velilerimizin çocuklarına, esnaf arkadaşlarımız tarafından alınan tablet bilgisayar, bisiklet, çeyrek altın gibi hediyeler verilecek."
Öğrenci velilerinden Dilek Arslan ise hayata geçirilen projeden çok memnun olduklarını, bu sayede okumayı daha çok sevdiklerini ve çocuk yetiştirme konusunda daha çok bilgi edindiklerini ifade etti.


Kaynak: AA