Sanko Park’tan Annelere

Gaziantep’in ferah yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde, Anneler Günü kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sanko Park’tan Annelere

Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, ‘Anneme Hediyemi Kendi Ellerimle Yaptım’ etkinliği kapsamında çocukların annelerine hediye hazırladığını söyledi.

“Anneler Günü’nde hem kalbimizden, hem ellerimizden sevgimiz taşsın istedik. Sanko Park ailesi olarak ailelerin en değerli varlığı annelerimize hediyelerini çocuklarımızla birlikte yaptık” diyen Büyükaksu, şöyle devam etti:
“Anneler Günü etkinlikleri kapsamında çocukların yaratıcı güçlerini geliştirmek ve sonsuz sevgilerini annelerine göstermeleri için fırsat yarattık. Çocuklarımıza çiçek ekimi, cup cake yapımı ve takı tasarlamaları için ortam hazırlandı. Etkinlik yoğun ilgi gördü ve annelerin gülümsemeleriyle Sanko Park’a değer kattı.

Ayrıca mutluluğu yüzlerinden okunan minikler ve anneleri kendi elleriyle yaptıkları hediyelerle hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler. Annemiz bizim her şeyimiz. Aramızda sonsuza kadar sürecek, çok güçlü bir bağ var. Bizden hiçbir beklentileri olmasa da güzel bir hediye ile onları mutlu edebiliriz.”
Büyükaksu, Sanko Park ve Altınbaş işbirliği ile en yüksek tutarda alışveriş yapan beş anneye pırlantalı beyaz altın kolye hediye edildiğini de kaydetti.

SANKO PARK
Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.
Kaynak: İHA