Patnos'ta 'Masallarla Büyüyoruz' Yarşıması Ödül Töreni

Patnos ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul öğrencileri arasında yapılan "Masallarla Büyüyoruz" yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Patnos Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Üzeyir Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Fikret Ayaz ve Kaya Karakoç ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Yılmaz, masalların çocukların dünyasında önemli bir yeri olduğunu belirterek, gerçekleştirilen yarışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çocukların gelişiminde ve yetiştirilmesinde emeği olan öğretmelere de teşekkür eden Yılmaz, "Çocuklar, hayatınız boyunca başarılı olmanızı diliyorum. Masallar nasıl hep mutlu sonla bitiyorsa ve iyiler kazanıp kötüler kaybediyorsa sizler de hep mutlu olun, iyilerden olup kazanın" dedi.

Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan Kerem Şahin İlkokulu öğrencisi Mizgin Polat'a, ikinci Cengiz Topel İlkokulu öğrencisi Ayşe Buse Bahadır'a, üçüncü Gençali İlkokulu'ndan Fatma Ağlamaz'a, Kaymakam Yılmaz tarafından bisiklet hediye edildi.
Ayrıca finalde ilk üçe giremeyen dört okulun öğrencilerine de spor ayakkabı verildi.

Kaynak: AA