Annesi Tuğba’nın Ciğer Paresi Oldu

Geçtiğimiz hafta kutlanan Anneler Günü’nü en anlamlı kutlayanlardan biri Aydın’ın Köşk ilçesinde yaşayan Kayalar Ailesi oldu.

Annesi Tuğba’nın Ciğer Paresi Oldu
Tuğba Kayalar, annesi Öznur Kayalar'ın gününü ciğerini annesine bağışlayarak kutladı. 25 yıl önce dünyaya getirdiği ciğer paresinin ciğer paresi olan anne Öznur Kayalar’ın nakilden sonra durumunun her geçen saat iyiye gittiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, karaciğerinden rahatsız olan Öznur Kayalar’ın durumunun kötüleşmesi üzerine yapılan muayenesinde karaciğer nakli yapılmasına karar verildi.

Bunun üzerine kızı Tuğba Kayalar, annesine karaciğerinden bağış yaptı. Nakil işleminin hem annesi hem de kendisi için çok önemli bir günde gerçekleştiğini belirten Tuğba Kayalar, “Annemin sağlığına kavuşması için tereddütsüz olarak ciğerimi bağışlamaya karar verdim. Ben O’nun ciğer paresiydim. Şimdi anne kız birbirimizin ciğer paresi olduk. Nakil işleminin anneler gününe denk gelmesi benim için daha büyük anlam kazandı. Bağışı yaptıktan kısa süre sonra ben sağlığıma kavuştum. Annem de her geçen gün iyileşiyor. Bu nakil ile Anneler gününde Anneme en önemli hediyeyi vermiş oldum” diye konuştu.

Kaynak: İHA