Ak Parti Çilimli Heyeti Ankara’da

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve AK Parti Çilimli İlçe Teşkilatı mecliste AK Parti gurup toplantısına katıldı, Başbakanla TBMM şeref kapısı önünde toplu fotoğraf çektirdiler.

Ak Parti Çilimli Heyeti Ankara’da

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Çilimli İl Genel Meclis üyeleri, İlçe Yönetimi, ilçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinden oluşan kalabalık bir grupla Ankara’ya çıkarma yapan AK Parti Çilimli teşkilatı, gurup toplantısına katılım sağladı.

AK Parti heyeti, grup toplantısının ardından Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır ile bir araya gelerek görüşme yaptılar.

Ardından meclis grup toplantısı çıkışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM şeref kapısı önünde toplu fotoğraf çektirdi. Gurup toplantısında Başbakanı dinleme fırsatı bulan partililer, Ankara’da olmaktan ve Başbakan Erdoğan’ı dinlemekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, TBMM’deki AK Parti grup toplantısının ve milletvekili ile yaptıkları toplantının kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini ifade ettiler.
Kaynak: İHA