Ak Parti Burdur İl Başkanı Çınar Açıklaması

AK Parti Burdur İl Başkanı Mehmet Fatih Çınar, çalışmalarını hukukun üstünlüğü, emanetin ehline tevdi edilmesi, geniş tabanlı istişare mekanizmasının kurulup işletilmesi kararlılığı içinde sürdüreceklerini bildirdi.

Çınar, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Burdur'da AK Parti teşkilatında bir kan değişimi ihtiyacının öngörüldüğünü söyledi.

Bu kapsamda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun kendilerine bir yol haritası çizdiğini anlatan Çınar, "Gençlerin, bayanların, partimize gönül verenlerin, partimizin davasına ve memleketimize hizmet etmelerinin önünün açılması önceliklerimizin başında gelecektir. Kapımız herkese açıktır" dedi.

Bundan sonra hiç bir husumetin, bu davanın bir kışlası sayılabilecek mukaddes kapıdan içeri girmesine izin verilmemesini isteyen Çınar, partililerin birbirlerini kardeş gibi severek dava için, Burdur için çalışma iradesine sarılmaları gerektiğini kaydetti.

Geçmiş başarılardan ilham alacaklarını ancak geleceğe bakarak yürüyeceklerini ifade eden Çınar, şöyle konuştu:
"Çalışmalarımızı hukukun üstünlüğü, emanetin ehline tevdi edilmesi, geniş tabanlı istişare mekanizmasının kurulup işletilmesi kararlılığı içinde devam ettireceğiz. Yönetimde görev alan dava arkadaşlarımın, kardeşlerimin, yüksek bilgi birikimleri partimizin başarısında önemli etken olacaktır. İnanıyorum ki Burdur önümüzdeki süreçte Başbakanımızın ve Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu beyin bu ilgisine mazhar bir çalışma temposu içine girecek, önce bölgemizin sonra ülkemizin yükselen değeri olmayı başaracaktır."
Çınar, esi AK Parti Burdur İl Başkanı İbrahim Ekici ve eski Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ekici ve Akkaya da birer konuşma yaparak yeni yönetime başarı diledi.
10 Nisan'da AK Parti Burdur İl Başkanlığı'ndan istifa eden İbrahim Ekici'nin yerine Genel Merkez tarafından Belediye Meclis Üyesi emekli hakim ve serbest avukat Mehmet Fatih Çınar, Merkez İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ali Çoban'ın yerine ise Belediye Meclis Üyesi Birkan İş atanmıştı.
Kaynak: AA