Adıyaman’dan, Baş Sağlığı Mesajları

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Türk-Eğitim-Sen Gölbaşı İlçe Başkanlığı, Manisa’nın Soma İlçesinde meydana gelen maden faciası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman’dan, Baş Sağlığı Mesajları

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “Yaşanan acının tarifi yok, milletimizin başı sağ olsun. Onuruyla, alnının teriyle çalışan madenci kardeşlerimiz, dün yüreğimizi yaktı. Tarifi olmayan bir acı, anlatması zor. Olay elbette hem adli yönden, hem idari yönden araştırılacaktır. Ancak sonuç ne olursa olsun, hayatını kaybedenler, yüreğimizi yakmaya devam edecektir. Vefat eden tüm kardeşlerime Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı olan kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diler, bir daha böyle acılar yaşamamayı dilerim” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, yayınladığı mesajında, “Soma’da meydana gelen elim kaza sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı dileriz. Yaralı olarak kurtulanlara da Yüce Allah’tan şifa niyaz ederim. Rabbim, Yüce Türk Milletine bir daha böyle acılar yaşatmamasını dilerim” şeklinde konuştu.

Türk Eğitim- Sen Gölbaşı İlçe Başkanı Maksut Büyük ise, “Gölbaşı Türk Eğitim- Sen olarak işçilerimizin ailelerine ve Türkiye'ye başımız sağ olsun diyor yaralı kardeşlerimize geçmiş olsun diyoruz. İnşallah mahsur kalan işçilerimizin de en kısa zamanda sağ salim sevdiklerine kavuşmalarını Cenab ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Maalesef Ülkemizde nerdeyse her yıl kömür madeni facialarıyla yüreklerimiz parçalanıyor, ocaklarımıza ateşler düşüyor ve geride babasız evlatlarımız, gözü yaşlı analarımız kalıyor. Bu vahim durum artık bu necip milletin kaderi olmasın diyor, bir avuç kömür için nice canların feda edildiği günlerin son bulmasını ümit ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA