Uü Rektörü Dilek, Orhaneli'de

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Şetat Madencilik tarafından yaptırılan Orhaneli Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundular.

Tamamlandığında 10 bölüm ve yaklaşık bin 200 öğrenci kapasiteli kampüsün okul inşaatını gezen Rektör Dilek, burada yaptığı açıklamada, ''Uludağ Üniversitesi sadece bilimsel ve eğitimsel bir kurum değil, tüm kentin sosyal dokusuna hitap eden bir kurum. Bir çok sorun yaşamamıza rağmen ilçelerdeki varlığımız taşraya hareket kazandırıyor.'' dedi.

İnşaatın yapımını üstlenen merhum Şeyhmuz Tatlıcı ve ailesine teşekkür eden belediye başkanı İrfan Tatlıoğlu da ''Orhaneli çok güzel bir eğitim yuvasına kavuşuyor. Öğrenci ve eğitim kenti Orhaneli için geri sayıma geçtik. Biz yüksekokulu ve öğrencileri müşteri gibi değil, misafir gibi görüyoruz. Eski taş mektep binamız aslına uygun olarak restore edildi. Burası hem üniversiteye, hem de ilçe halkına sosyal tesis olarak hizmet verecek.'' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA