Narkotik Köpekle Yol Kontrolü

Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı, havaların ısınmaya başlamasıyla narkotik köpekleriyle yol kontrollerine hız verdi. Jandarma Asayiş ve Trafik timlerinin katıldığı denetimlerde 2 adet dedektör köpek kullanıldı.

Bahar döneminde havaların ısınmasıyla, hayvan hırsızlıklarının ve ana yollardan uyuşturucu madde geçişinin hızlanması ihtimaline karşı denetimleri arttıran Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu kontrollerle aranan kişileri bulmayı ve caydırıcılık elde etmeyi hedefliyor.
Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri ve narkotik köpek timlerinin de katılımıyla suç ve suçlulukla mücadele amacıyla Antalya'ya giriş çıkış imkanı sağlayan Konya-Antalya karayolunun değişik noktalarında yaptıkları denetim ve kontrollerde, bu yılın ilk dört ayında 28 aranan şahıs, 44 araç ile muhtelif cins ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirten yetkililer, vatandaşların bu uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını ve bundan sonraki dönemlerde de bu tür faaliyetleri hızlandırarak devem ettireceklerini söylediler.
Kaynak: AA