Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü

Aydın'da ailesinin hakkında kayıp başvurusu yaptığı Özkan Bartal'ın (25) arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, 3 gündür oğlundan haber alamayan ve polise kayıp başvurusunda bulunan baba Mustafa Bartal, oğlunun hesabından para çekildiği bilgisine ulaşınca durumu polise bildirdi. İnceleme başlatan emniyet güçleri, paranın Kuşadası ilçesindeki bankamatik cihazından Özkan Bartal'ın arkadaşı Gökhan A. tarafından çekildiğini belirledi.
Emniyet güçleri ilçede yaptıkları çalışmada Gökhan A'yı, Kuşadası'nda yakaladı.
Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne getirilen Gökhan A'nın sorgusunda, eşiyle ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Özkan Bartal tartıştıklarını ve bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.
Gökhan A'nın arkadaşının cesedini Germencik'e bağlı Ömerbeyli Mahallesi'ndeki zeytinlik alanda bir barakaya bıraktığını söylemesi üzerine olay yerine giden polis cesede ulaştı.
Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi tespit edilen Özkan Bartal'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Gökhan A. ise emniyetteki sorgusunun ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edildi.
Kaynak: AA