Şırnak’ta Kadın Dayanışması Günü

Şırnak’ta bayan çalışanlar kendi aralarında bir organizasyon yaparak anneler günü programını kadın dayanışma gününe çevirdi.

Şırnak’ta Kadın Dayanışması Günü

Şırnak merkezde bir butik mağazası ve kuaför salonu sahibi olan aynı zamanda aynı dernekte aktif çalışan Dilek Kasırga ve Ayşe İskenderoğlu bir dayanışma sergileyerek şehir merkezinde bulunan bir restoranı kendi imkanlarıyla kiralayıp, anneler günü programı düzenlediler. Anneler eğlence gecesinde doyasıya eğlendiler, dans ettiler ve şarkılara eşlik ettiler.

Dilek Butik sahibi ve Toplumsal Çalışmalar Derneği Başkan Yardımcısı Dilek Kasırga şu ifadelere yer verdi:
“Bu programı anneler günü dolayısıyla düzenledik. Annelerimiz gelsin eğlensin, beraber hoşça vakit geçirelim diye. Çok mutluyuz, seviyorlar, gördüğünüz gibi”.

Larissa Bayan Kuaförü salonu sahibi ve Toplumsal Çalışmalar Derneği yönetim kurulu üyesi Ayşe İskenderoğlu ise "Bu programı anneler günü için düzenledik. Onlarında bir günü olduğunu hatırlamaları için düzenledik. Biraz eğlenmeleri için düzenledik. Dilek Butik, Larissa Bayan Kuaförü ve Toplumsal Çalışmalar Derneği adına düzenledik. Keyifleri yerinde zannedersem. Göründüğü gibi eğleniyoruz. Biz de onlarla birlikte eğleniyoruz” diye konuştu.

Eğlence gecesine gelen müşteriler ise eğlenmekten keyif aldıklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA