Yeşilyurt Avm'de Ekolojik Kermes

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezinde (AVM), Engeliler Haftası kapsamında Ekolojik Oyuncaklar Kermesi açıldı.

Yeşilyurt Avm'de Ekolojik Kermes

Samsun’da 10-16 Mayıs Engeliler Haftası dolayısıyla Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kermes düzenlendi.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi tarafından hazırlanan ekolojik oyuncaklar AVM’nin 1 katında sergilendi. Yeşilyurt Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yeşilyurt, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Av. Mehmet Yılmaz, AVM İşletme Müdürü Tunay Konaçoğlu ve AVM Müdür Yardımcısı Neslihan Yavuz Apak’ın kurdelesini birlikte kestiği kermeste tahta yakma sanatından resimler, taştan tesbihler, yapbozlar topaçlar ve Yeşilyurt AVM’nin hobi atölyesinde üretilen toplamda bin 500 yakın el ürünü müşterilerin beğenisine sunuldu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Av. Mehmet Yılmaz, “Yeşilyurt ve Alışveriş ve Yaşam Merkezi yöneticilerinin bizleri arayarak alışveriş merkezinde bu hafta engellilerin üretmiş olduğu ürünleri değerlendirebileceği bir kermes düzenleyelim, diye teklif ettiler. Biz de bu teklifi seve seve kabul ettik. Bugün burada engelli arkadaşlarımızın ürettiği el ürünleri ile birlikte Yeşilyurt AVM’nin hobi atölyesinde üretilen el ürünlerinin birleştirip, bir karma halinde engeliler yararına kullanmak üzere insanlarımızın beğenisine sunduk. Bize bu fırsatı tanıdığı için Yeşilyurt İnşaat ve Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Sorumlu Müdürü Murat Yeşilyurt’a bütün aile adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Av. Mehmet Yılmaz, desteklerinden dolayısıyla Murat Yeşilyurt’a plaket ve bir engelli tarafından tahta yakma sanatı ile yapılan Samsunspor amblemli bir duvar saati taktim etti. AVM ziyaretçilerinin beğenisini toplayan kermes, 7 gün boyunca açık kalacak.
Kaynak: İHA