Gfb Derneği Şampiyonluk Gecesi Yapacak

Genç Fenerbahçeliler (GFB) Derneği Malatya Şubesi, Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğunu düzenleyeceği gece ile kutlayacak.

Gfb Derneği Şampiyonluk Gecesi Yapacak

Malatya'da yapılanmasını kısa bir süre önce tamamlayan ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Genç Fenerbahçeliler Derneği Malatya Şubesi, şampiyonluk gecesi yapacak.

GFB Malatya Şubesi Başkanı Erdal Yıldırım, dernek yönetim kurulu üyesi Tekin Alptekin ve FB Malatya Spor Okulu teknik sorumlusu Önder Canpolat, düzenlenecek olan şampiyonluk gecesi ile ilgili Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Hulisi Porgalı'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan GFB Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Alptekin, Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğunu düzenleyecekleri geceyle kutlayacaklarını belirtti.

Malatya'da özellikle sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Alptekin, "Gençlere yönelik faaliyetler yapmaya özen gösteriyoruz. Yaklaşık bin kişinin Malatya'da bulunacağı bir gece tertip edeceğiz. Bu noktada sizlerinde desteğini bekliyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor AS Başkanı Hulisi Porgalı ise, GFB Malatya Şubesini yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, "İyi bir Yeni Malatyasporlu ve ulusal bazda da iyi bir Fenerbahçeli olarak, yaptığınız çalışmaları memnuniyetle karşılıyoruz. Fenerbahçe bu yıl 19. şampiyonluğunu kazandı. Son zamanlarda sporda yaşanan gerginlikler ortada. Bu anlamda gençlere örnek olacak bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmanın ayrıca Türkiye'ye de örnek olacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

GFB Malatya Şube Başkanı Erdal Yıldırım da, GFB Malatya Şubesi olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğunu düzenleyecekleri geceyle kutlayacaklarını kaydeden Yıldırım, gece için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Yıldırım, GFB Malatya Şubesi olarak Yeni Malatyaspor'un da her zaman yanında olduklarını belirterek, Play-Off'ta Yeni Malatyaspor'a sonuna kadar destek vereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA