Yaşlılar İçin Özel Cep Telefonu

Bilişim ve cep telefonu sektöründe önemli gelişmeler yaşanıyor.

Akıllı telefonlar sayısız modelleriyle pazarda rekabet içindeyken bu telefonların kullanımındaki karmaşık düzen özellikle 60 yaş üzeri kullanıcıları hayli zorluyor.
İhlas Pazarlama da bundan yola çıkarak “Aile Büyüklerimize Özel İmkanlar” sloganıyla özel tasarım Concox cep telefonlarını ürün gamına ekleyerek satışa sundu.

Türkiye genelinde 25 ilde ve 50 farklı noktada bulunan İhlas Mağazalarında satışa sunulan Concox marka “GS503 Senior Phone” kendine has özellikleriyle yaşlıların ve yakınlarının iletişim kurmalarına büyük kolaylıklar getiriyor. Rahat kullanım için aranılan tüm özelliklere sahip olan GS503 Senior Phone’da; büyük rakamlı tuşlar, kolayca okunan ekran, tuşlara basıldığında rakamların sesli olarak okunması, fener, radyo özelliklerinin haricinde 24 ay Medline Acil DestekPaketi gibi pek çok kolaylaştırıcı fonksiyon yer alıyor. Ayrıca, telefonun içinde yer alan GPS modülü, uydular aracılığıyla kişinin konumunu tespit ederek bilgisini bir merkeze iletiyor. Bu sayede cep telefonu sahibi, yakınları tarafından bilgisayar ya da cep telefonu üzerinden anlık takip edilebiliyor.

Kullanımı son derece pratik ve kolay olan GS503 Senior Phone İhlas Mağazaları’nda ödeme avantajlarıyla satın alınabilir. Özellikle 21 aya varan kredi kartsız taksit seçeneği de bu telefona sahip olmak isteyenler için önemli bir fırsat sağlıyor.
Kaynak: İHA