Torbalı'dan Kısa Kısa

Torbalı Belediye meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Torbalı Belediye Meclisi'ne seçilen yeni üyeler, AK Partili Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez başkanlığında ilk kez toplandı.
Gündemdeki 19 maddenin ele alındığı toplantıda, Kenan Aktaş ve Bayram Memiş'in meclis başkan vekilliğine, Hüseyin Söyler, Şenol Güler ve Hakan Şen daimi encümen üyeliğine seçildi.
Belediye Başkanı Görmez yaptığı konuşmada, yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulunarak, geçmişte görev yapan belediye başkanları ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Torbalıları görevi bu dönem AK Parti'ye verdiğini belirten Görmez, "İnşallah el ele gönül gönüle, ilçemize daha iyisini yapma anlayışıyla hizmet edeceğiz. Nasip olursa, daha yaşanabilir bir Torbalı için, imkanlarını daha çok harcayarak çalışan bir belediye olacağız. Taş üstüne taş koymak, Torbalı'yı daha ileriye taşımak için çalışacağız" dedi.


- Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü kutlamaları
Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilçede yaşayan gazi Ceylan İzgi'yi ziyaret etti.
Hakkari Çukurca'da 1993 yılında görev yaparken gazi olan Ceylan İzgi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek emniyet personeline teşekkür etti. 1993 yılında
Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Ergün Gediz ise, şehit ailelerinin, gazinin, görev malullerinin ve emniyet teşkilatından emekli olan mensupların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Gazilerimiz ve malullerimiz ile emekli mensuplarımız bizlerin halen birer parçasıdır. Onları teşkilatımızdan ayrılmış olarak görmüyoruz" dedi.

Hafta boyunca, ilçedeki şehit ve gazi ailelerine ziyaretlerin süreceği bildirildi.


- Trafik kazası: 1 yaralı
Torbalı'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı
Edinilen bilgiye göre, Torbalı 1 No'lu Sağlık Ocağı önünde yoldan geçmeye çalışan Ahmet Karayel'e (55), Giray Özkan'ın kullandığı 35 SEY 18 plakalı otomobil çarptı.
Kazada yaralanan Karayel, olay yerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaynak: AA