Satso’dan Başkan Karakullukçu’ya Tebrik Ziyareti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyeleri Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'ya tebrik ziyaretin bulundu.

Satso’dan Başkan Karakullukçu’ya Tebrik Ziyareti

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan İsmail Karakullukçu'yu 30 Mart Yerel seçimlerinde Sakarya'da en yüksek oyu alması dolayısıyla kutladı. Kösemusul, "Sakarya'nın Sanayi ve Ticaret Merkezi olarak bizim ve 1. Organize Sanayi Merkezinin bağlı olduğu Belediye olan Arifiye'de demokrasi, güven ve istikrarın kazanmasına vesile olduğunuz sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Siyasi istikrar ve güven ortamının sağlanması dolayısıyla Sakarya'mız Türkiye'de ihracatını en çok artıran il olarak şampiyon. Arifiye'nin de seçimde Sakarya şampiyonu olması, sizin de geçmiş beş yıllık dönemde çok başarılı projelere imza atmanızın göstergesi. Sanayiciler olarak, Belediyenin hayata geçirdiği projelerde üstümüze düşen desteği size daime vermeye hazırız" dedi.

Başkan İsmail Karakullukçu'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz Arifiye Belediyesi olarak vatandaşa hizmet etmek, Arifiye'yi geliştirip güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çok şükür, vatandaşımız da bu çalışmalarımızdan dolayı teveccüh gösterip, bizi beş yıl daha Belediye Başkanlığına getirdi. Sizin desteğinizde hayata geçirdiğimiz SATSO Meslek Lisesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ihale ve yer teslimi işleri tamamlandı. Meslek lisemizde yetişecek gençlerimiz, sanayimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. Sadece Arifiyeli değil Maltepe, Hızırtepe, Erenler'e bağlı mahallelerde oturan öğrencilerimiz de bu okulda öğrenim görmek şansına sahip olacak. Bize verdiğiniz destek ve nazik ziyaretiniz için size ve Yönetim kurulu üyelerinize çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA