Mersincup 3 Challenger Tenis Turnuvası

İçel Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü'nce organize edilen İçelcup 3 Challenger Tenis Turnuvası'na ana tablo maçlarıyla devam edildi.

İçel Olimpik Tenis Kompleksi'nde düzenlenen turnuvanın üçüncü gününde tek erkeklerde milli tenisçi Marsel İlhan, Moldovalı rakibi Radu Albot'a yenildi.
Günün diğer tekli maçlarında ise Bosna Hersekli Damir Dzumhur, Fransız rakibi Guillaume Rufin'i, Slovenyalı Norbert Gombos, Belçikalı Niels Desein'i, Avusturyalı Michael Linzer, İspanyol Gerard Granollers'i, İtalyan Thomas Fabbiano, Avusturyalı Andreas Haider-Maurer'i, Belaruslu Egor Gerasimov, İtalyan Simone Vagnozzi'yi, Fransız Jonathan Eysseric, Litvanyalı Laurynas Grigelis'i, İtalyan Simone Bolelli, Çek Cumhuriyeti'nden Jaroslav Pospisil'i mağlup etti.

- Çift erkekler maçları
Çift erkeklerde ise Türk sporculardan Anıl Yüksel ve Efe Yurtacan, Kanadalı Steven Diez ve Bosna Hersekli Damir Dzumhur'u yenmeyi başardı. Diğer maçlarda ise Çinli Hsin-Han Lee ve Yeni Zelandalı Artem Sitak, İrlandalı James Cluskey ve Amerikalı Adham El-Effendi'yi, İtalyan Thomas Fabbiano ve Matteo Viola, Belaruslu Egor Gerasimov ve Hırvatistanlı Kristijan Mesaros'u, İtalyan Claudio Fortuno ve Litvanyalı Laurynas Grigelis, İtalyan Riccardo Ghendin ve Claudio Grassi'yi yendi.
Turnuvada, ana tablo maçlarına yarın devam edilecek.
Kaynak: AA