Gölpazarı Belediye Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Gölpazarı Belediyesi nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanlığında yapıldı.

Belediyede gerçekleşen toplantıda, iki asil, iki yedek Meclis katibi, Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Heyeti'nin seçimi, meclis 1. ve 2. başkan vekillerinin seçimi, iki adet encümen üyesi, Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri, İmar Komisyonu üyesi, Bilecik Belediyeler Birliği için üye seçimi, Marmara Belediyeler Birliği'ne asil ve yedek birlik üyesi seçimi ve Belediye Başkanı'nın 2013 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi yapıldı ve oybirliğiyle kabul edildi.
Kazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Perşembe günü mazbata alarak yeniden göreve başladığını hatırlattı.
Seçim sürecinin sona erdiğini ve artık kentin sorunlarını çözmek ve halka hizmet etmek için hep birlikte çalışacaklarını dile getiren Kazıcı, şöyle konuştu:
"Öncelikle yeni seçilmiş bütün arkadaşlarımıza hayırlı vazifeler diliyorum. Özellikle şunu belirtmek istiyorum, seçim süreci bitti. Şimdi, birlikte çalışmanın zamanıdır. Üzülerek söylüyorum ki, bazı arkadaşlarımızın seçim sürecinde biraz seviyeyi düşürdüklerini gördük. Bugün, aynı arkadaşlarla aynı salonda kentimiz için hizmet edeceğiz. Artık, seçim stresinden ve sıkıntılarını ve dedikoduları bir kenara bırakıp, bundan sonra yapacağımız işlere odaklanmalıyız. Bizim için de iyi bir dönem olmasını temenni ediyor ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."
Toplantıya, Belediye Meclis üyeleri ile Ziraat Odası Başkanı Mehmet Denizli ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA