Ak Parti’nin Kilis Başarısı

AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, 30 Mart yerel seçimlerde Kilis’ten tulum çıkartarak, 3 ilçe belediyesi ve Kilis Belediyesi’ni kazanan partimizde seçimde gelen moral ve motivasyonun heyecanını yaşanmaya devam ettiğini belirterek, “Teşkilatımızı kutluyorum” dedi.

Ak Parti’nin Kilis Başarısı

AK Parti İl Başkanı Reşit Polat, Kilis’i 4-0 kazandıklarından mutlu olduklarını Kilis halkına teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Polat, “Ben öncelikle tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyorum. Bu seçim süreci ve kampanyamız süresi içerisinde gece gündüz demeden büyük bir fedakarlık örneği göstererek çalıştılar. Gecesini gündüzüne katan Teşkilat mensuplarımız tarla bağ bahçe demeden bir oy için en ücra köşelere giderek partimize destek istediler. Azimli ve kararlı aynı zamanda disiplinli çalışmamızın sonucunu Allah bizlere 3 ilçede ve bir merkezde olmak kaydı ile 4 belediyeyi de almamızı nasip etti. Şimdi bundan sonra hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etme zamanıdır” diye konuştu.

Hedeflerinin AK Parti belediyeciliğini en ince ayrıntısına kadar ilmek ilmek ilçelere ve il merkezine dokumak olacağını vurgulayan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kilis’in ve ilçelerinin hizmet alması ekip ruhu içerisinde birbirine bağlantılı bir şekilde yaparak çıtayı daha yüksek seviyelere çıkartmaktır. Kilis halkı bizlere güvendi. Kilis hizmetin en güzelini almak için AK kadroların iş başında kalmasını istedi. Bundan sonra çok güzel hizmetler AK Parti iktidarı ile belediyeleri ile vatandaşımızın ayağına gelecektir. AK kadrolar AK belediyeler, millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmak için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürecektir.”
Kaynak: İHA