Kılıçdaroğlu'na Yapılan Yumruklu Saldırı

Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırıyı kınadıklarını bildirdi.

Ükelge, yaptığı açıklamada, saldırıyı yapan kişinin ocaklarıyla bir bağlantısının olmadığını ifade etti.

Birilerinin Alperen Ocakları tarafından birtakım hesaplar yaptığını ileri süren Ükelge, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizin geçtiği bu kaos ortamında belli ki birileri bizim üzerimizden bir takım hesaplar yapmaktadır. Biz Alperenler bu kirli oyunlara gelmeyeceğiz. Memleketin derdiyle dertlenen hiçbir yanlış da parmağı olmayan geleceğin teminatı Alperen gençliğinin üzerinde oynanan bu kirli bir oyundan başka birşey değildir. Herkesi itidalli olmaya davet ediyorum. Bizi sokağa çekmek isteyenlerin bu tür emellerinin bir kez daha boşa çıkacağını ifade etmek istiyorum. Asla ve asla hak arayışı kavgada, sokakta ve karanlık köşelerde değildir. Alperenler bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu tür oyunları boşa çıkaracaktır."
Ükelge, olayın bir an önce aydınlatılarak faillerinin yargıya teslim edilmesini istediklerini belirtti.

Saldırının demokrasiye ve fikir özgürlüğüne yapıldığını kaydeden Ükelge, "Bu saldırıyı aynı zamanda demokrasiye, fikir özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve saldırıyı bir kez daha kınıyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA