Başkan Arslan’a Disk'ten Tebrik Ziyareti

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (DİSK) genel merkez ve şube temsilcileri, göreve yeni başlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Arslan’a Disk'ten Tebrik Ziyareti

Her fırsatta emeğin ve emekçinin önemini vurgulayan ve işçi dostu olduğunu belirten Başkan Hasan Arslan, Çiğli Belediyesi’nde örgütlü olan DİSK yöneticilerinin tebriğini kabul etti. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarete DİSK Genel -İş Sendikası Mali İşler Daire Başkanı Cafer Gonca, DİSK Genel-İş Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, DİSK Genel-İş Sendikası 1-2-3-4 ve 5 nolu şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile belediye Kafesan şirketi işyeri temsilcileri katıldı.

İLK İŞ İŞÇİLERLE GÖRÜŞTÜ
Görevinin ilk gününde belediye şantiyesine giderek işçilerle görüştüğünü belirten Başkan Arslan, “Biz sosyal demokrat bir belediye olarak emeğin ve emekçinin yanındayız. Görevimin ilk gününde belediye şantiyesine giderek işçi kardeşlerimle görüştüm. Maaş alacaklarıyla ilgili meselenin çözüleceğini ifade ettim. Bürokratlara da hemen talimat verdim. Açıkçası en kısa zamanda maaş alacakları ile ilgili sorunu çözmek için uğraşıyoruz” diye konuştu.

ÇETİN; “BİZİ DESTEKLEDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Çiğli Belediye işçilerinin örgütlü olduğu Genel-İş 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin de, seçilerek başkanlık görevine başlayan Başkan Hasan Arslan’a başarı dileklerini ilettiklerini söyledi.

Emekçi dostu Başkan Hasan Arslan’ın işçinin yanında olacağını belirten Çetin, “Bizim için en acil konu işçi alacaklarıdır ve Başkanımızın bu konudaki yakın ilgisi bizi çok memnun etti. Başkanımızın işçilerin yanında olduğunu biliyoruz ve ilk iş olarak işçilerle ilgilenmesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde kendisinin başarılı olacağına inanıyor, bizi desteklediği ve yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA