Polis Hatıra Ormanına Fidan Dikildi

Silifke Emniyet Müdürlüğü personeli, öğrencilerle birlikte Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Polis Hatıra Ormanı'na harnup ve defne fidanı dikti.

Polis Hatıra Ormanına Fidan Dikildi

Fidan dikim törenine İl Emniyet Müdürü Yüksel Biçer, çok sayıda amir ve polis memuru, öğrenciler ile Orman İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.

Emniyet Müdürü Biçer, fidan dikiminin ardından yaptığı açıklamada, Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte hatıra ormanına fidan diktiklerini kaydetti.

Emniyet mensubu olarak ilçeden ayrıldıklarında Silifke'de Dikili bir fidanlarının olduğunu söyleyebileceklerini ifade eden Biçer, şöyle devam etti:
"Dünya her geçen gün küresel ısınma tehdidiyle karşı karşıya. Bu tehdide karşı alacağımız önlemlerden birisi de ağacı korumak ve ağaç dikmektir. Ülke ormanlarımız bugün bizlere lazım olduğu kadar, yarın bizden sonraki nesiller için de vazgeçilmezdir. Dikeceğimiz her fidan, hem kendimiz hem de gelecek nesiller için bir umut kaynağı olacaktır."
Görevlerini kendisine tanınan yetkiler çerçevesinde başarıyla yerine getiren polis teşkilatının hukuka, insan haklarına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılığı esas alan bir anlayışla, özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Biçer, teşkilatın, kuruluşundan bugüne kadar, kamu düzeninin ve güvenliğin sağlanması, hak ve özgürlüklerin eşit olarak uygulanması noktasında etkin rol aldığını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA