İl Genel Meclisi Toplandı

Kilis İl Genel Meclisi ilk toplantısını yaptı.

İl Genel Meclisi Toplandı
İl Genel Meclisi saat 10.00’da en yaşlı üye sıfatıyla Kıyam Dalyanoğlu geçici olarak divana başkanlık ederken, katip üyeliklerine en geç üye sıfatıyla Mustafa Yıldırım ile Adil Kılınçoğlu geçirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra yapılan seçimlerde İl Genel Meclisi Başkanlığı’na Mehmet Metin Karakuş, katip üyelikleri Mehmet Gültekin ile Ahmet Zahteroğulları seçildi. Birinci İl Genel Meclisi Başkan vekillerine Mehmet Sakar, İl Genel meclisi ikinci Başkan vekilliğine Adil Kılınçoğlu, yedek katip üyeliklerine Cuma Avcı ile Şıhmehmet Yalçın seçildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, İl Genel Meclisi üyeliklerine yeni seçilenlere hayırlı olması temennisinde bulandu. Bolat, “Her zaman il genel meclisinin çalışmalarında yanınızda olacağız. İl Özel İdaresi olarak hesap verir bir kurum olacağız. Geçmişte de hesap veren bir kurum idik, bundan sonrada hesap verebilir bir kurum olacağız. Yasa gereği 5 yıllık stratejik planı hazırlamak zorundayız. 6 ay süre içerisinde stratejik planı hazırlamamız gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA