Başkan Zolan İlçe Gezilerine Devam Ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli, Acıpayam, Serinhisar, Beyağaç, Kale ve Tavas ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "İnsanlarımızın yaşadıkları bölge ile ilgili beklentileri olduğunu biliyoruz. Bu beklentilerinin bizimle karşılık bulacağını biliyorlar. Vatandaşlarımız bize güveniyorlar ve taleplerinin bizim tarafımızdan gerçekleştirilebileceğine eminler. Biz de var gücümüzle onların isteklerini yerine getirmek için ter dökeceğiz. Seçim öncesi ne söylediysek harfiyen yerine getirmek için önümüzdeki 5 yıl boyunca çalışacağız. Ne söz verdiysek yapacak, daha fazlasını yapmak için şartları zorlayacağız" dedi.

Artık seçimlerin geride kaldığını, şimdi hizmet üretme zamanı olduğunu dile getiren Başkan Zolan, "Biz hep büyükşehirin imkanlarının tüm Denizli'yi olduğundan bambaşka bir noktaya getireceğini söyledik. Seçimlerin bir milat olduğunu anlattık. Seçimler geride kaldı. Şimdi çalışma zamanı. İlçe Belediyelerimiz ile birlikte gerekli koordinasyonu sağlayarak tüm ilçelerimizde en acilden başlayarak sorunları çözeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İlçe belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte insanımızı yaşadığı yerde mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Biz Bismillah dedik ve çalışmalarımıza başladık. Herkes görecek ki bir kaç yıl sonra Denizli'nin her noktası kent merkezi gibi olacak. Bizden sevgisini esirgemeyen, bize güvenen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA