Ak Parti Darıca'da Seçimi Kutladı

Yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza atarak rakiplerine karşı ezici bir üstünlükle seçimi kazanan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca Teşkilatları düzenlenen yemekte seçim zaferini kutladılar.

Ak Parti Darıca'da Seçimi Kutladı

Düzenlenen yemeğe, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve il yöneticileri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eşi Teslime Karabacak, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, kadın kolları ile gençlik kolları başkan ve yönetimleri, mahalle başkan ve yönetimleri ve seçimde görev yapan sandık görevlileri katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, konuşmasına bütün teşkilat üyelerine teşekkür ederek başlarken, ”Bizler AK Parti ailesi olarak iyi bir ekibiz ve iyi bir seçim atlatarak her iki kişiden birinin oyunu aldık.Bu bir ekip işidir,Bu ekibe teşekkür ediyorum. Yaklaşık üç aylık seçim süreci boyunca yorucu ama başarılı bir seçim süreci atlattık. Bu dönemde bizlerden desteğini esirgemeyen eşim ve aileme, ilçe başkanımız, gençlik ve kadın kollarımıza, SKM birimimize, mahalle teşkilatları ve tüm AK Partili aileme teşekkür ediyorum. Bu başarıda en büyük pay başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere değerli siz teşkilat üyelerimizindir. Halkımız yaptığımız hizmetleri gördü, Darıca’da yaşanan değişimi gördü, AK kadroların nasıl çalıştığını gördü ve bir dönem daha istikrara 'evet' dedi.

Bizler seçimi atlatır atlatmaz sahaya indik ve ilçemiz adına yeni projelere start verdik. Halkımızı mutlu etmek adına çalışacağız, sizlere layık olma adına çalışacağız” diyerek teşkilatlara teşekkür etti.
Kaynak: İHA