Vali Tuna'dan, Büyükerşen'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, Tuna, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Büyükerşen'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığını tekrar seçildiği için Büyükerşen'i tebrik eden Tuna, "Yılmaz hocamız, geçmiş dönemde yaptığı başarılı çalışmalarına inşallah kaldığı yerden, Eskişehir'e daha büyük hizmetler yaparak devam edeceği inancı içindeyim" ifadelerini kullandı.
Göreve yeni seçilen Büyükşehir Belediye meclis üyelerine de hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Tuna, Eskişehir'in daha yaşanılabilir, daha güzel, daha modern bir kent haline gelmesi için, kurumlar arasındaki ilişkilerin iyi olmasının önemini belirtti.

Büyükerşen de Vali Tuna'nın kültür başkentliği çalışmalarına çok büyük ivme kazandırdığını ifade ederek, toplumsal başarının birlik ve beraberlik içinde kazanılacağını bildirdi.
Eskişehir'in Türk dünyası ülkeleri arasındaki tanıtımına katkı sunduğu için Vali Tuna'ya teşekkürlerini ileten Büyükerşen, Eskişehir'deki yaşamı kolaylaştıracak, bu yaşamın kalitesini artıracak çalışmalara bundan sonra hep birlikte imza atacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA