Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Gürlen, Büyükşehir Belediye Binası'na gelerek, Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve bazı partililerin eşlik ettiği ziyarette Gürlen, seçimlerde gösterdiği başarıdan ötürü Albayrak'ı tebrik etti.
Albayrak'la beraber çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürlen, "Tekirdağ'a güzel hizmetler yapacağınıza inancım tamdır, Allah yardımcınız olsun" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Albayrak, çalışmalara devam edeceğini belirtti.


- Ziraat Odası Başkanı Saygı ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Baykut'tan, Albayrak'a ziyaret

Tekirdağ Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Şerif Baykut, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Saygı ve Baykut'un yaptığı ziyarette, Albayrak'a seçimdeki başarısından ötürü tebrik ettiler.
Tekirdağ'ın önemli ekonomik kaynaklarından olan tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacağını belirten Albayrak," Tarım vazgeçilmez unsurlarımızdan. Tarım ve Hayvancılığa büyük önem vereceğiz. Tarımı bölgemizin lideri ve lokomotifi yapacağız. Tarım arazilerimizi de koruyacağız" dedi.

Ziyaretin kendisine güç verdiğini dile getiren Albayrak, çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi.


-TRAKYAKA yönetim kurulu toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA), olağan yönetim toplantısı yapıldı.
Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Merkez Bina'da düzenlenen toplantı, Edirne Valisi Hasan Duruer'in başkanlığında gerçekleşti.
Trakya Bölgesinin kalkınması ve gelişmesi için yapılacak projelere ilişkin konular görüşüldüğü toplantıya, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Trakya Kalkınma Ajansı yönetim kurulu katıldı.




Kaynak: AA