Kutlu’dan 1 Mayıs İle Regaip Kandili Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, 1 Mayıs Dünya İşçi Bayramı ve Regip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kutlu’dan 1 Mayıs İle Regaip Kandili Mesajı

Kutlu, 1 Mayıs Dünya İşçi Bayramı münasebetiyle yayınlamış olduğu mesajında, “Belediyemizde çalışan işçilerimizi büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Adıyaman Belediyesi işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve işyeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır. Zengin, güçlü ve müreffeh bir toplum hedefine ancak işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden, üretimi artırarak ulaşabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyor, işçi ve emekçilerin bayramı olan 1 Mayıs’ın barış ve huzur içerisinde kutlanmasını diliyorum” dedi.

Başkan Kutlu, Regaip Kandili mesajında ise, “İnsanların kurtuluşuna vesile olan, rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin, dualarının kabul olduğu müstesna gecelerden birini daha bu akşam idrak edeceğiz. Bu mübarek gecenin İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, tüm Adıyamanlı hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Regaip Kandili’ni en derin kalbi muhabbetlerimle tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA