Arslan, Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı Aday

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Genel Sekreteri Taner Arslan, Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Arslan, Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı Aday

Alaplı’ya daha iyi hizmetler sunmak için göreve talip olduğunu belirten Arslan, Alaplı’nın öncelikli sorunlarının çözülmesinde, daha gelişmiş ve marka olmuş bir Alaplı kenti için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını kaydetti.

Arslan; “Laf değil, iş üretmek için bu önemli göreve talip oldum. Alaplı’mızın daha modern ve yaşanabilir kent olması için bu önemli göreve talibiz. Tüm kamuoyu bilmelidir ki Alaplı’mızın çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Biz başta Alaplı Belediyesi ve resmi kurumlar olmak üzere, tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve halkımızla birlikte ortak hareket ederek bu güzel ilçemizde çok önemli işlere imza atmak istiyoruz. Amacımız birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilçemizin bir marka değeri ve bir cazibe merkezi olmasını sağlamaktır. Bu amaç ve özveri ile Alaplı Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğumu tüm kamuoyu nezdinde açıklıyorum. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyor ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı seçimlerinin Alaplı’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA