Ak Parti'li Erdem, İşçi Bayramını Kutladı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “AK Parti olarak çalışanların iş güvenliğini arttırmak, yaşam kalitelerini yükseltmek ve çalışma şartlarını iyileştirmek maksadıyla birçok yasal düzenleme getirdik” dedi.

Ak Parti'li Erdem, İşçi Bayramını Kutladı

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 12 yıllık AK Parti Hükümetleri döneminde her zaman işçinin ve çalışanın yanında olduklarını belirten Erdem, “AK Parti Dönemi’nde 22 Nisan 2009 günü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen ve 27 Nisan 2009 Pazartesi günü Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren 5892 sayılı yasayla “Emek ve Dayanışma Bayramı” olarak ilan edilen 1 Mayıs işçilerimizin ve tüm çalışanlarımızın toplumsal hayatımızdaki önemini vurgulamak açısından önemlidir. 12 yıllık AK Parti Hükümetleri döneminde çalışanların iş güvenliğini arttırmak, yaşam kalitelerini yükseltmek ve çalışma şartlarını iyileştirmek maksadıyla birçok yasal düzenleme getirdik” dedi.

İşçi ve çalışanlar yönündeki çalışmalarının bundan sonraki süreçte de devam edeceğini vurgulayan Erdem, “Demokratik, sivil ve güçlü sosyal yaşamın göstergelerinden biri olarak gördüğümüz bu önemli günde işçilerimiz başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik eder, bu bayramın sorumluluk bilinciyle kutlanarak barış, huzur ve birliğimize katkıda bulunacağına olan inancımı belirtmek isterim” diye konuştu.

Kaynak: İHA