Gemlik'ten Kısa Kısa

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede faaliyet gösteren erkek kuaförlerle toplantı yaptı.

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, odanın lokalinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede en ciddiye aldıkları konulardan birinin hijyen olduğunu belirterek, esnaflardan bu konuda duyarlı davranmalarını istedi.
Toplantıda esnafın genel sorunları da ele alındı.
- Dolandırıcılığa karşı broşür
İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, telefonla dolandırıcılığa karşı bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.
Emniyet müdürlüğü görevlileri, dolandırıcıların pek çok yönteme başvurduklarını belirterek, vatandaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını istedi.
Yetkililer, bu konuda bankaların bulunduğu noktalara broşür dağıttı.

- Çanakkale gezisi
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gemlik Belediyesi ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sporla Başarmak'" projesi kapsamında Çanakkale gezisi düzenlendi.

Toplum Destekli Polis ekipleri tarafından öncülük edilen gezide, 100 çocuk, 25 öğretmen Çanakkale'ye götürüldü.
Öğrenci ve öğretmenler, Çanakkale Savaşları'nın geçtiği alanları ve şehitlikleri ziyaret etti.
Kaynak: AA