Enerji Bakanı Yardımcısı Mercan Talas'ta

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan, 30 Mart seçimlerinde Talas Belediye Başkanı olan Dr. Mustafa Palancıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Enerji Bakanı Yardımcısı Mercan Talas'ta

Ziyarete Bakan Yardımcısının yanı sıra Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt Anonim Şirketi Genel Müdürü Münip Karakılıç, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Mükremin Çepni, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürü Mustafa Aktaş ve işadamı Macit Gül de katıldı.

Başkan Palancıoğlu misafirlerini kapıda karşılarken, tebrikleri kabul etti. Talas'ın coğrafi ve demografik yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Palancıoğlu, "Talas'ta üniversitelerin çok büyük etkisi var. Şu anda Talas sınırında Erciyes, Melikşah ve Abdullah Gül üniversiteleri var. AGÜ, Talas'ın gelişimini de oldukça etkileyecek. Çünkü geçiş güzergahı ilçemiz üzerinden. Sadece Erciyes Üniversitesi'nde 55 bine yakın öğrenci ve 3 bin civarında akademisyen var. Bunların yakını eşi çocuğu derken Talas'ı olağanüstü olumlu etkiledi" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Yardımcısı Doç. Dr. Murat Mercan, Başkan Palancıoğlu'nu ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği döneminde tanıdığını ve başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, "Yeni görevinizde de aynı başarıyı göstereceğinizden eminim. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu'nun diğer bürokrat konukları ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Cengiz Tekinsoy oldu. Konuklar Başkan Palancıoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.
Kaynak: İHA