Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı 4 günde 10 bini aşkın kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Ertekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski stat alanında bu yıl ilk defa düzenlenen fuarda, sektör temsilcilerinin yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkanı bulduğunu söyledi.

Fuar sayesinde ekonomisinin büyük bölümü tarım ve hayvancılığa dayanan kentte katılımcıların iş bağlantıları kurma olanağı sağladığını belirten Ertekin, fuarın herkesi memnun ettiğini kaydetti.

Fuara 150 firmanın 360 marka ile katıldığını vurgulayan Ertekin, "Bugün sona eren fuarı 4 günde 10 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Gelecek yıl ikincisini düzenlemeyi planladığımız fuarı daha geniş bir katılımla gerçekleştireceğimize inanıyoruz" dedi.

Fuarı düzenleyen firmanın genel müdürü Musa Öztürk de iş adamlarının gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Gelecek yıl fuarın ikincisini düzenleyecekleri iş bağlantılarını kurduklarını aktaran Öztürk, fuar için özellikle kentte kalıcı bir mekanın oluşturulmasını beklediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA