Minik Ayşenur’dan Başkan Yılmaz’a Şiir

İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyup herkesi kendisine hayran bırakan 4 yaşındaki küçük Ayşenur bu defa da çok sevdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz için şiir hazırladı.

Minik Ayşenur’dan Başkan Yılmaz’a Şiir

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinin en uzak köylerinden olan Tahtaköprü ve Sarıdibek sakinlerini Samsun’a getirerek gezdirdi ve Samsunum-1 gemisinde ağırladı. Birçoğu daha önce Samsun’u bile görmemiş olan 7’den 70’e yaklaşık 200 köylü hemşehrisini otobüslerle aldırıp Samsun’a getirten ve şehri gezdiren Başkan Yılmaz, daha sonra konuklarına Samsunum-1 gemisiyle Karadeniz turu yaptırdı.

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’in de katıldığı gemi gezisi sırasında özellikle çocuklar ve daha önce hiç deniz taşıtına binmemiş olan anne ve babaları oldukça keyifli anlar yaşadılar.

KÜÇÜK AYŞENUR’DAN BAŞKAN AMCASINA ŞİİR
Bu arada İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. yıl dönümü törenlerinde marşımızın 10 kıtasını da ezbere okuyarak başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere herkesin hayranlığını kazanan 4 yaşındaki anaokulu öğrencisi Ayşenur Özer ailesiyle birlikte yaşadıkları Tahtaköprü köyünden gelenler arasındaydı. Başkan Yılmaz’ın törenlerden sonra da sık sık telefonla aradığı ve sesini duymaktan büyük keyif aldığı küçük Ayşenur başkan amcasına bir de sürpriz yaptı. Ayşenur kendisinin de çok sevdiği Başkan amcası Yılmaz için hazırladığı bir şiiri okudu.

Başkan Yılmaz kendisi için ezberleyip şiir okuyan Ayşenur’u dakikalarca alkışlarken şiiri birkaç defa daha söylettirip dinledi. İşte Ayşenur’un Başkan amcası için okuduğu şiir: “Dozer geliyor dozer/Çekilin yoldan ezer/Benim bir amcam var/Çok yakışıklı hepinizi geçer/Adı Yusuf Ziya Yılmaz/Onsuz Olmaz...”
Kaynak: İHA