Başkan Kurt Öğrencilerle Buluştu

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Başkan Kurt Öğrencilerle Buluştu

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen programda öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Kazım Kurt, çocukların istek ve beklentilerini dinledi. Keyifli bir ziyaret gerçekleştiren öğrenciler, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Odunpazarı Belediyesi 23 Nisan Şenliği için Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Gerçekleşen programda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Kurt; Odunpazarı Belediyesi’nin en büyük hedeflerinden birinin, çocukların mutlu ve huzurlu olduğu bir Odunpazarı oluşturmak olduğunu ifade etti.

Konuşmasında eğitime destek çalışmalarına verdikleri öneme de değinen Başkan Kurt, ilerleyen dönemde çocuklar için hazırlanan birçok projenin hayata geçirileceğini kaydetti.

Kaynak: İHA