Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Uşak'ta

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "30 Mart seçimlerinde milletimiz bize 'Hizmete devam edin, istikrar sürsün' dedi. Biz, ilk günkü heyecanla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Eşme Belediyesi'ni ziyaretinde vatandaşlara seslenen Eroğlu, il genelinde bakanlığına bağlı kuruluşların yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi.
Nüfusa oranla Türkiye genelinde en fazla göletin Uşak'ta inşa edildiğini belirten Eroğlu, Uşak'ın hükümetin yatırımlarıyla her geçen gün geliştiğini ifade etti.

Eroğlu, daha yapacak çok işleri bulunduğunu vurgulayarak, "30 Mart seçimlerinde milletimiz bize 'Hizmete devam edin, istikrar sürsün' dedi.

Biz, ilk günkü heyecanla çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda pek çok şey yaptık. Sizlerin desteğiyle yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin'e başarılar dilemek için ilçeye geldiğini belirten Eroğlu, daha sonra belediye binasında ilçede devam eden yatırımlarla ilgili brifing aldı.
Bakan Eroğlu, daha sonra karayoluyla Afyonkarahisar'a geçti.
Kaynak: AA