Müsiad, 'bu Ülkeye Kanımız Feda'Sloganıyla Kan Verme Kampanyası Başlattı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi, Genel Başkan Nail Olpak'ın katılımıyla 'Bu ülkeye kanımız feda' sloganıyla Kızılay'a kan verme kampanyası başlattı.

Müsiad, 'bu Ülkeye Kanımız Feda'Sloganıyla Kan Verme Kampanyası Başlattı

MÜSİAD‘ın 85. Genel İdare Kurulu’na katılmak üzere Elazığ’a gelen Genel Başkan Nail Olpak, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay ve MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök ile birlikte 'Bu ülkeye kanımız feda' sloganıyla Kızılay'a kan verme kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Türkiye genelinden ve yurtdışından Elazığ'a gelen üyeler kan verdi. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, "Genel İdare Kurulu toplantısı için gelmiştik. Ormanla başladık, açılışla devam ettik. Öncelikle Elazığ Şube Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim. Çok güzel bir kampanyaya Kızılay ile bir başlangıç yapmışlar. Bu ülkeye kanımız feda, çok anlamlı olmuş. Hem fiziki anlamda kanımız feda, hem de manen kanımız feda diyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. MÜSİAD olarak farklı zamanlarda bu tür kampanyaları gerçekleştiriyoruz" dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay ise, "Burada önemli bir etkinliğin yapılması, ardından da Kızılay'la böyle bir kan bağışı kampanyası başlanılması çok anlamlı. Bu ülkeye kanımız feda, eyvallah öyledir. Manen öyle, fiziken öyle Rabbim inşallah muhtaç etmez ama muhtaç olunduğunda bu ülkenin evlatları bunun gereğini defalarca göstermişlerdir. Bugün sağlık için buradayız. Kampanyanın hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök de, "Bugün Elazığ'da böyle bir kampanyayı da başlatmış olacağız. MÜSİAD'ın tüm illerden gelen yöneticileri ile birlikte 'Bu ülkeye kanımız feda' sloganıyla kan verme kampanyasını başlatmış oluyoruz. Biraz evvel çok değerli milletvekilim güzel bir haber verdi, Kızılay için sabit bir bina yapılacağıyla ilgili. Bu bina da yapıldıktan sonra bu kampanyaların çok güzel bir noktaya geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök ve beraberindekiler, daha sonra üyelerinin açtığı bir mağazanın açılışına da katıldı.

Kaynak: İHA