'Düş ve Gece” Okuyucu İle Buluştu

Yazar Şahika’nın kaleminden çıkan yasaklanmış düşleri, bloke edilmiş hayatları ve büyük bir aşkı anlatan ‘Düş ve Gece’ adlı roman okuyucuyla buluştu.

'Düş ve Gece” Okuyucu İle Buluştu

Yazar Şahika’nın yeni kitabı ‘Düş ve Gece’ Destek Yayınları’ndan çıktı. Genç bir kadının özgür yolculuğunu kaleme alan yazar Şahika, yasaklanmış düşleri, bloke edilmiş hayatları içinde yaşadığı aşk ile okuyucuya sunuyor. Çocukken elinden alınan mutluluğu, düşlerinin rafa kaldırılmasını, bir gecede yaşadığı aşk ile çocukluğunda kaybettiği her şeyi geri alan yazar Şahika, ‘Düş ve Gece’ adlı romanı ile okuyucuya, derin aşkını, hüznünü, kaybettiği şeyleri geri almanın mutluluğunu hissettiriyor.

Yazar Şahika, ‘Düş ve Gece’ adlı romanında yaşadığı duyguları okuyucusuna şöyle aktarıyor: “Nedendir bilmem, çocukluğumdan beri, her şey çok güzel olduğunda içimde bir korku başlardı. Bu sahip olduğum en güzel şeyi kaybetmek korkusu, o an ki mutluluğumu gölgelemeye başlardı. Ne zaman bozulacak diye korkuyla beklediğimi çok iyi bilirdim. Yine aynı duygu vardı. Bir türlü tam mutlu olamıyordum. Dolayısıyla da beklediğim gerçekleşti. Ateş’in bende kaldığı buluşmamızın ikinci sabahı, her ikimiz de işyerlerimize gitmiştik. Ofis sabahtan boştu. Ben hariç herkes bir toplantıya gönderilmişti. Dün gecenin ruh haliyle kahvemi aldım, masamın başına oturdum, bilgisayarımı açıp günlük rutin mail kontrollerimi yapacaktım ki ateşten gelen maili gördüm.”
Kaynak: İHA