Bik Genel Müdürü Atalay, Trabzon'da

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Valiliği'ne ve Ortahisar Belediye Başkanlığı'na ziyarette bulundu.

Atalay, BİK Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu ile Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Öz, BİK'in yerel basının gelişmesi, güçlenmesi ve denetimi konusunda güzel çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Trabzon'un basın anlamında önemli merkezlerden birisi olduğunu ifade eden Öz, "Trabzon'da yerel basın çok güçlü. Dolayısıyla bölgedeki çalışmalar Trabzon'u da yakından ilgilendiriyor. Yerel basının gelişmesi ve güçlenmesi konusunda önemli bir kurumumuzun başında, güzel hizmetler veriyorsunuz" dedi.

Mehmet Atalay da Trabzon'un hızlı geliştiğini ve güçlü bir medyaya sahip olduğunu vurgulayarak, "Trabzon basını seviye olarak Türkiye'nin çok üzerindedir. İzmir, Bursa ve Trabzon Türkiye'nin ilk üçüdür. Trabzon basını, Trabzon'u geleceğe hazırlamada omuz vermeye hazırdır" diye konuştu.

Büyük projelerde Trabzon basınının desteğini gördüklerini vurgulayan Atalay, "Dolayısıyla da eksiklerini tamamlamak, onlara omuz vermek ve projelerimizi beraber hayata geçirmek mümkün oluyor" dedi.

BİK Genel Müdürü Atalay, daha sonra Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Genç'in yürüteceği çalışmalarla bölgesini cazibe merkezi haline getireceğine inandığını dile getiren Atalay, yeni görevinde başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Ahmet Metin Genç ise hizmeti kendine esas alan bir partinin mensupları olduklarını dile getirerek, "Halkımızın beklediği hizmetleri sunacağız. Nasip olduğumuz bu görevde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle, yeni kurulan ilçemize güzel hizmetler yapma arzusundayız. Parti rozetimizi 30 Mart itibariyle çıkarttık. Herkese artık Ortahisar Belediye Başkanı olarak aynı hizmeti, aynı derecede vermekle görevliyiz."
Kaynak: AA