Stratejik Plan Hazırlanıyor

Kilis İl Özel İdaresi tarafından Stratejik Planının hazırlanması çalışmalarına başlandı.

Stratejik Plan Hazırlanıyor

30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrası yeni oluşan İl Genel Meclisi çalışmalarına devam ediyor. 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanunu ve 5018 sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanununun ilgili hükümleri gereği seçimleri takip eden 6 ay içinde Kilis İl Özel İdaresi Stratejik Planının hazırlanması gerektiği bildirildi.

İl Özel İdaresi’nde gerçekleştirilen toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Sümer, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mahmut Kaçarlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Harun Taşkesen, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Celal Kara, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Taşpınar ile diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat tarafından Stratejik Planın önemi, ilkeleri anlatıldı. Komisyon üyelerinin de katılımıyla fikir alış verişinde bulunuldu. Çalışmaların nasıl yürütüleceği konusunda usul, esas ve takvim belirlendi. İlk etap bir alt komisyonun oluşturulması ve bu komisyonun çalışmaları tamamlayarak üst komisyona bilgi vermesi konusunda karara varıldı.
Kaynak: İHA