Kayserigaz’dan Örnek Davranış

Sosyal sorumluluk projeleri ile sık sık ismini duyuran Kayserigaz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile olan işbirliğini güçlendirmek adına araç hediyesinde bulundu.

Kayserigaz’dan Örnek Davranış

Her fırsatta işlerinin doğalgaz dağıtmaktan öte olduğunu vurgulayan Kayserigaz, kurulduğu günden bugüne dek gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile topluma ve çevreye verdiği önemi her daim göstermeye devam ediyor.

Alman Enerji sektörünün öncü şirketlerinden olan EWE A.G.’ye bağlı grup şirketi olarak faaliyetlerini yürüten Kayserigaz, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile yürüttüğü güçlü işbirliğine bir jest olarak bir adet araç hediye etti. Takdim sırasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayserigaz Genel Müdür’ü Hasan Yasir Bora’ya teşekkür edererek, Kayserigaz ile olan iş birliklerinin sağlam temeller üzerine kurulu olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi..

Konuyla ilgili olarak Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, buna benzer destekleyici davranışları ellerinden geldiği sürece yaptıklarını, bu sayede Kayserigaz’ın temas halinde bulunduğu kurumlarla ilişkilerini güçlü tuttuğunu söyledi.

Kaynak: İHA