Yeni Sgk Müdürü Öztanç, Görevine Başladı

Sosyal Güven Kurumu (SGK) Kastamonu İl Müdürü Aydoğan Ergün’ün Ankara Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne uzman olarak atanması sonrası yerine gelen Oktay Öztanç, görevine başladı.

Yeni Sgk Müdürü Öztanç, Görevine Başladı

2012 yılında itibaren Kastamonu SGK İl Müdürü Yardımcısı olarak görevini sürdüren Oktay Öztanç, 21 yıldır SGK’nda görev yaptığını belirterek, “14 Nisan 2014 tarihi itibariyle Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak görevime başladım. Yeni görevimin tüm Kastamonu şehri ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanlarımız için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

SGK olarak yaptıkları işin çok zor olduğunu ifade eden Öztanç, “Mart ayında kurumumuzda yapılan işlem sayısı 25 bin. Bu da günlük mesai saatine bin civarı işlem düşüyor. Diğer kurumlarla kıyaslamaya kalktığınız da bu rakamlar yaptığımız işin zorluğunu ve ciddiyetini göstermektedir. Yaptığımız iş direk olarak insanlarla ilgili olduğu için çok yakından takip ediliyor ve anlık tepkilerle karşılaşabiliyorsunuz” diye konuştu.

Personelin memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan yeni SGK İl Müdürü Oktay Öztanç, şöyle konuştu: “Personeli memnun edemezseniz vatandaşı memnun etme şansınız hiç yok. Personelimizin huzurunu güvenini sağlayacağız ki sonra aşamalı olarak vatandaşımıza yansısın. İşimizin yoğunluğundan dolayı da dışarıya fazla açılamıyoruz. Kapalı kutu gibi çalışmak zorunda kalıyoruz. Bu sıkıntıyı görevim sürece aşmaya çalışacağız”
Kaynak: İHA