Kayserigaz’da Yıldızlı Günler

Alman enerji devi EWE A.

G.’nin grup şirketlerinden olan Kayserigaz, "Kutup Yıldızı Parlıyor” projesinde çalışanları ile Ommer Otel’de bir araya geldi.
Değerleriyle Kayserigaz’ı hep ileriye taşıyan Kayserigaz Ailesi, Kutup Yıldızı Projesi’nde bir araya geldi. Bağlı bulunduğu EWE Turkey Holding’in misyon, vizyon ve değerlerini yaşayan ve yaşatan Kayserigaz çalışanları, “Kayserigaz Hepimizin” mesajını Kutup Yıldızı Programı’nda verdi. Çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve aitlik hislerini kuvvetlendirmek amacıyla, Kayserigaz bünyesinde oluşturulan Kutup Yıldızı projesi gündeme damgasını vurdu. 175 çalışan ve üst düzey yöneticilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen programlar gün boyunca sürdü. EWE Turkey Holding CEO’su Dr. Frank Quante ve Bekir Sami Acar, EWE Turkey Holding Kurumsal İletişim Yetkilileri ve Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi’nin de aralarında bulunduğu toplantıda tüm katılımcılar unutulmaz anlara şahit oldular.

Etkinliklerden ilki olan puzzle parçalarından bütün oluşturma işlemi, her bir çalışanın kendine ait olan parçayı şekillendirmesi ile başladı.

Kayserigaz’ı soyut olarak resmeden bu faaliyet, parçaların bir araya gelmesiyle anlamlı bütünlüğün oluştuğunu vurgularken, her bir çalışanın Kayserigaz için ayrı bir anlam ifade ettiğini gösterdi.

Atölye çalışmaları ve interaktif tiyatro gösterileri ile devam eden projede, katılanlar unutulmaz anlar yaşarken, çalışanlar Kayserigaz’da çalışıyor olmanın ayrıcalığını bir kez daha yaşadılar. Konuyla ilgili görüşlerini sunan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayserigaz olarak amaçlarının, ‘sektöre ve tüm paydaşlarına ilham veren marka olmak’ vizyonu ışığında başta Kayseri olmak üzere tüm sektöre kaliteli hizmet sunmak olduğunun, bunun yolunun ise çalışanlar arasındaki bağı güçlü tutmaktan ve şirket değerlerini canlı tutmaktan geçtiğini belirtti.

Kayserigaz olarak bir aile olduklarını vurgulayan Bora, bütün aile bireylerinin kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyleyerek, takım ruhu içerisinde ileriye dönük olan performanslarını sürekli olarak sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: İHA