Denizli'deki Cinayet ve İntihar

Denizli'de boşanmak üzere olduğu eşini tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar eden kişiyle eşinin cenazesi toprağa verildi.

Eşi Zeynep B'yi öldürdükten sonra intihar eden Hasan B'nin cenazeleri, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgundaki otopsi işleminin ardından yakınları tarafından jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri eşliğinde Serinhisar ilçesine bağlı Kocapınar Mahallesi'ndeki evlerine götürüldü.
Zeynep B'nin cenazesi öğleden sonra, Hasan B'nin cenazesi ikindi vakti köy camisinde kılınan namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.
Öte yandan ölen çiftin 20 yaşındaki kızları E.B'nin, emniyetteki ifadesinde "Annem ve babam şiddet yüzünden yaklaşık 1 yıldır ayrı yaşıyorlardı. Ben de annemle yaşıyordum. İşten çıktık ve eve gidiyorduk. Servisten indikten sonra babam annemle biraz konuştu, sonra anneme tüfekle ateş etti. Daha sonra da kendisini vurdu" dediği öğrenildi.
Bir süredir ayrı yaşadığı öğrenilen Hasan B, boşanmak üzere olduğu eşi Zeynep B'yi tüfekle öldürdükten sonra intihar etmişti. Hasan B. olay yerinde, ağır yaralanan Zeynep B. ise kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.
Kaynak: AA