Samsun’da Polis Gecesi Düzenlendi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Türk Polis Teşkilatının 169’ncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla gece düzenledi.

Samsun’da Polis Gecesi Düzenlendi

Samsun Yelken Kulüpte İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 169’ncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kokteylde İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve eşi Azize Yavuz davetlileri kapıda karşıladılar.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, "Emniyet teşkilatımız kurulduğu günden itibaren halkın huzur ve mutluluğu için çalışan güvenlik birimlerimizden birisidir Güvenliğin sağlanması halkın huzur ve güven ortamı içerisinde hayatına devam etmesi büyük önem taşıyor. Ülkemizin güvenliği emniyet, jandarma ve sahil güvenlik teşkilatımız tarafından yerine getirilmektedir. Ama emniyet teşkilatımız nüfusumuzun yüzde 79’un un yaşadığı alanlardan sorumlu olan kurumlarımızdan birisidir ve 169 yıldan bu güne mesai kavramına bağlı kalmadan özveriyle çalışan teşkilatımızdır. Ben bu teşkilatta görev yapan, görevleri esnasına hayatını kaybeden bütün emniyet teşkilatımızı şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor. Görevi başında olanlar görevlilere de başarılar diliyorum” dedi.

Geceye katılanlara teşekkür eden Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Türk Polis Teşkilatının 169’ncu kuruluş yıldönümünden başarıları ve kahramanlıklarıyla milletimizin sevgisini en üst seviyede kazanmanın haklı gurunu yaşadığımız geceye hoş geldiniz. Bilgili, disiplindi, adil ve tarafız, insan sevgisiyle dolu emniyet teşkilatı mensubu olmanın gururunu yaşayarak ve geleceğe umutla baktığımız anımıza teşrif ederek bizleri onurlandığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan pasta başta Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy olmak üzere katılımcı protokol üyeleri tarafından kesildi. Düzenlenen kokteyle ayrıca Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, OMÜ Rektörü Hüseyin Akan, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Baro Başkanı Av. Necat Anıl, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, emniyet mensupları ile davetliler katıldı.

Kaynak: İHA