Baka'nın 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Korkuteli ilçesinde gerçekleştirdiği "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"ni tamamlayan 30 girişimciye sertifikaları verildi.

BAKA ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğinde Antalya, Isparta ve Burdur merkez ile ilçelerinde gerçekleştirdiği "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri"ne Korkuteli ilçesinden katılan 30 girişimci için BAKA Toplantı Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, toplantıda yaptığı konuşmada, Isparta, Burdur ve Antalya odaklı hizmet verdiklerini ve özellikle iş dünyasına destek vermek amacıyla çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını söyledi.

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri faaliyetlerle 100'den fazla iş sahası açıldığını ifade eden Engin, bu tür eğitimlerle sayının daha da artacağına işaret etti. Girişimcilere aldıkları eğitim sonunda kafalarında bir iş planının şekillenmesi gerektiğini anlatan Engin, "Piyasa ihtiyaçlarına uygun olarak iş olanaklarınızı geliştirmelisiniz. İhtiyaçları, eksiklikleri giderici nitelikte iş sahası oluşturursanız daha fazla başarı elde edersiniz" diye konuştu.

Engin, daha sonra girişimcilerin yapmak istedikleri projeleri dinledi. Konuşmaların ardından 30 girişimciye sertifikaları verildi.

Kaynak: AA