Melih Gökçek basın toplantısı düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek basın toplantısı düzenledi. Gökçek, seçimde alınan sonuçlardan sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun biletinin kesileceğini söyledi.

Melih Gökçek basın toplantısı düzenledi
30 Mart yerel seçimlerinden çıkan sonuçla 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Melih Gökçek basın toplantısı düzenledi. Gökçek, Yüksek Seçim Kurulu'na yaptıkları itiraz sonucunda oylarının 10 bin daha artarak 40 bini aşacağını söyledi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın basın toplantısının hemen ardından AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuştu.

Gökçek, CHP hakkındaki bir soruya "Kesinlikle Kılıçdaroğlu'nun bileti kesilir, geçmişola. Karar verdik değiştireceğiz onu" dedi.

Melih Gökçek basın toplantısının soru cevap kısmında şunları söyledi;

HANGİ YURTLARA BASKI VAR?

Yurtların hangileri olduğunu sokağa çıktıklarında herkes öğrenir.

SANDIK BAŞKANLAR


Sandık başında duran başkanların yaşlı kişilere, AK Partiye oy vereceği belli olan dedelerimize, onlara ikisini birlikte koyabilirsin zarfa diyerek ısrar ettikleri ortaya çıktı.

SUÇ DUYURUSU


Kendi taraftarlarıma müdahale etsem yönlendiremem dersen yalan olur. Onlar da sokağa dökmek çalışıyorlar.

YSK KESİN SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?


Onu YSK bilir.

CHP'NİN YSK'YA İTİRAZ DİLEKÇESİ


Saat 3 değil de 5 olsa ne olacak. Kanun da izin vermez. 2 saatte ne yetiştirecek. Perşembe Cuma günü mazbatımızı alırız.

HÜSEYİN AYGÜN'ÜN AÇIKLAMALARI


Kesinlikle Kılıçdaroğlu'nun bileti kesilir, geçmişola. Karar verdik değiştireceğiz onu.