Yavaş'ın o iddiasına Gökçek'ten jet cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV'ye yönelik yapılan saldırıya tepki gösterdi. Gökçek, CHP adayı Mansur Yavaş'ın iddiasına da cevap verdi.

Yavaş'ın o iddiasına Gökçek'ten jet cevap
Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası üyeleri, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı protesto etmek isterken partililerle tartışmıştı. Çıkan gerginlikte parti görevlileri ve Yavaş taraftarları özel halk otobüsçülerine saldırmıştı.

BEYAZ TV MUHABİRİNE YUMRUK
Beyaz TV muhabiri Gencay Ünal da, otobüs esnafıyla röportaj yaptığı anlarda çirkin bir saldırının hedefi olmuştu. Ünal'ın röportaj yapması engellenirken Yavaş'ın ekibinden bir kişi Beyaz TV muhabirine yumruk atmıştı.

YAVAŞ'TAN 'GÖKÇEK' İDDİASI
İşte yaşanan bu skandal olayın yankıları devam ederken CHP adayı Mansur Yavaş'tan bir açıklama geldi. Yavaş, yaşanan olayın arkasında Melih Gökçek'in olduğunu iddia etti.

GÖKÇEK'TEN JET KARŞILIK
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise Yavaş'ın iddiasına Beyaz TV ekranlarında cevap verdi. Basın Kulisi programına konuk olan Gökçek, 'CHP'liler bu seçimi kaba kuvvetle götürüyor.' dedi. Mustafa Sarıgül'ün bir vatandaşı yumruklamasını da hatırlatan Gökçek, 'AK Parti mitinglerinde böyle bir gazeteci dövülseydi medya mensupları Türkiye'nin altını üstünü getirir miydi, getirmez miydi? Herkes elini vicdanına koysun bunu düşünsün' ifadelerini kullandı.

'SEÇİMİ KAYBEDECEK OLAN HIRÇINLAŞIYOR'

Seçimi kaybedecek olanın hırçınlaştığını belirten Gökçek, şu şekilde devam etti: 'Bu yapılanlar hırçınlığın eseri. Sayın Yavaş'ın bu olay içerisinde yüzde yüz olduğunun kanıtı da şudur: Hatırlıyor musunuz, bir protesto oldu Haymana'da. Adamı bir güzel dövdüler. Sonra da Mansur Yavaş'a 'Bu olayı nasıl karşılıyorsunuz?' diye sordular. 'Bunu yaptığı zaman ona çiçek mi uzatacaklardı? Başka ne bekliyorsunuz?' dediler. Yani bununla şunu diyor; 'Bizi protesto edeni biz döveriz '.Bu o kadar açık ve net ki. Bir belediye başkan adayına yakışacak bir şey değil.'

“FELLİK FELLİK KAÇIYOR”

Sözlerinin devamında ise Mansur Yavaş'la canlı yayına çıkmak istediğini belirten Gökçek, “Ben çıkmak istiyorum. O fellik fellik kaçıyor. Niye? İnsanlara hayal satıyor. Yan yana bir yığın gerçek dışı olayları koyuyor, insanlara çarpıtıyor ve inanılmaz bir şekilde bunlar doğruymuş gibi takdim etmeye çalışıyor.” şeklinde konuştu.